Tips

Vijf tips om je sneakers schoon te houden

Je kent het wel, je vetste sneakers zijn weer zo snel vies geworden. Iedereen wilt graag zijn of haar sneakers schoon houden. Uit luiheid of onwetendheid stel je het schoonmaken van jouw sneakers uit. Daarom hebben wij voor de echte sneakerheads een top vijf tips samengesteld om jouw schoenen makkelijk schoon te maken:

Crep Protect Protection Spray

Één van de beste oplossingen om je sneakers schoon te houden is het gebruiken van CrepProtect. Dit is een spray die je over jouw sneakers kan spuiten, wat er voor zorgt dat er een ultieme beschermlaag over  

de sneaker komt. Alle boosdoeners zoals sausjes, frisdrank en zelfs water worden tegengehouden! Bij regelmatig gebruik van de sneaker, blijft de beschermlaag ongeveer 3 tot 4 weken goed werken. Daarna is het raadzaam om de beschermlaag opnieuw aan te brengen om jouw sneakers weer te beschermen. 

Liquiproof Premium Protector

Liquiproof lijkt in werking op de Crep Protect protection spray, maar heeft ook nog andere mooie voordelen. De Liquiproof premium protector is vooral gericht op bescherming tegen vloeistoffen en olie. Deze beschermlaag die je kunt aanbrengen blijft echt lang in werking. De protector is milleuvriendelijk en UV-bestendig, wat er voor zorgt dat je mooiste sneakers minder snel verkleuren. Je kunt deze protector gebruiken op suède, nubuck, leer, katoen, canvas, satijn, zijde, tweed en synthetische stoffen. Het toffe van de Liquiproof premium protector is dat je het eventueel ook kunt gebruiken op kleding.

Jason Markk Suede Cleaning Kit

Heb jij sneakers met suède als materiaal? Dan ken je vast de struggle met voorzichtig omgaan van de schoenen. Materialen zoals suède of nubuck zijn wat lastiger om schoon te maken en houden. Jason Markk heeft een speciale kit voor schoenen met suède of nubuck. Er zit een gum bij om het vuil van de schoenen te verwijderen en een speciale handborstel met extra zachte hartjes. Hiermee kan je zelf je suède schoenen mooi houden!

Crep Protect Wipes

Heb jij geen zin om lang bezig te zijn met het schoonmaken  van jouw sneakers of heb je geen enorm vieze schoenen? Crep Protect Wipes is hier de perfecte oplossing voor. De wipes zijn super makkelijk te gebruiken en zijn makkelijk mee te nemen in je tas. Je hebt een gladde kant die voor algemene reiniging is en een ruwe kant die voor hardnekkige vlekken bedoeld is. Deze wipes kan je gebruiken op leer, patent leer, canvas, nylon en textiel. Deze wipes zijn niet bedoeld voor materialen zoals suède of nubuck, omdat je de materialen er mee kunt beschadigen of aantasten.

Crep Protect Pill

Nu je alle tools hebt om je sneakers schoon aan de buitenkant te houden, is het tijd om ze aan de binnenkant schoon en fris te houden. Dit kan je doen door de makkelijk te gebruiken Crep Protect Pill te plaatsen in je sneaker. De pill heeft drie frisheidniveaus waar je uit kan kiezen. Het verwijderd nare geurtjes en absorbeert vocht in de schoen.

Heb je behoefte aan meer dan een van de hierboven genoemde oplossingen voor het schoonhouden van jouw sneakers? Bekijk dan onze volledige schoonmaakpakketten waarbij je alle essentials ontvangt om je sneakers langer schoon en mooi te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *