In een paar stappen kan je aan de slag!

01.

MAAK FOTO'S

Heb jij al customs klaar staan en heb je daar foto's van geschoten?

02.

VUL HET FORMULIER IN

Vul ons formulier in om jouw design online te plaatsen.

03.

JE BENT LIVE!

Jouw customs staan online en je kan aan de slag!

Je gegevens

Vertel ons wie jij bent als customizer.


Dit is optioneel. Als je er geen hebt, laat je dit leeg.
Dit is optioneel. Als je er geen hebt, laat je dit leeg.
We krijgen ook verzoeken van potentiële klanten die opzoek zijn naar iets specifieks. Als je hiervoor open staat brengen we je in contact als wij denken dat het past.

Hoe werkt het?

 1. Wanneer er een bestelling binnenkomt op het platform wordt dit automatisch doorgestuurd naar de customizer in kwestie.
 2. Wanneer je de bestelling doorgestuurd krijgt, zit hier meteen een verzendlabel bij.
 3. De customizer dient de bestelling op te sturen binnen de door hem/haar bepaalde verzendtijd. (Dit vul je in op je samenwerkingsformulier).
  • Of jij een voorraad bijhoudt of de customs op bestelling maakt, is aan jou. Wij vragen alleen of je ons een foto van minimaal drie designs kan toesturen zodat wij deze op jouw profiel kunnen plaatsen.
  • Alle foto’s op de website worden in dezelfde stijl geplaatst als op de Instagram van Customspot. Houd hier dus rekening mee!

Kan ik mij ook aanmelden om op verzoek customs te maken?

 1. Op het platform staat een formulier wat de consument kan invullen wanneer hij/zij een eigen custom wil designen.
 2. Op het samenwerkingsformulier kun je aangeven of je openstaat voor dit soort jobs en wat jouw stijl is.
 3. Wanneer wij een aanvraag binnen krijgen sturen wij dit door naar de customizer waarvan wij denken dat de aanvraag het best bij past. Je kan deze aanvraag dan aannemen of afwijzen.

Overige info

 • Wij verwachten niet van jou dat jij een minimumaantal customs verkoopt per maand. Het moet haalbaar en leuk blijven en jij bepaalt zelf wat haalbaar is voor jou!
 • Het commissiepercentage is 10% per transactie. Vanaf je vijfde sale wordt dit percentage verlaagd naar 5%.
 • Wij betalen uit via PayPal aan het einde van elke maand. Hier is de commissie uiteraard al vanaf geschreven. Je krijgt aan het einde van de maand ook een factuur van ons in je account op het platform wat je kan gebruiken voor je belastingaangifte als je een zzp’er bent. Let hierbij op dat wij hier dus niet de belasting al voor jou aftrekken. Je bent niet bij ons in loondienst, dit is een partnersamenwerking!