ALGEMENE INFORMATIE

Customspot is een locatie waar je custom sneakers rechtstreeks kunt kopen van onafhankelijke artiesten, ontwerpers en creatievelingen uit Nederland en België.

Alle transacties worden verwerkt in euro. Voor uw gemak kunt u schattingen in andere valuta’s bekijken op basis van recente wisselkoersen.

Je kan ons via het contactformulier op de website bereiken of via Social Media. De custom-experts zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

TRANSACTIE INFORMATIE

De betaling word gedaan bij het plaatsen van je bestelling. De betaling wordt gedaan aan CustomSpot. Wij houden deze vast en geven het vrij aan de customizer zodra zij de custom hebben verzonden.

Voor het kopen van een custom sneaker zitten geen extra kosten verbonden.

Als je een probleem hebt met je bestelling, raden we je aan om het probleem eerst met de verkoper/ customizer op te lossen. Als je niet tot een minnelijke oplossing kunt komen, kan je de zaak escaleren. Neem dan contact met ons op en wij zullen bemiddelen in hoeverre dat mogelijk is.

Als de customizer eenmaal is begonnen met het maken van jouw design, is annuleren niet meer mogelijk.

Indien je het design wilt aanpassen kan je samen met de customizer kijken of dit nog past. Indien zij aangeven dat dit niet meer gaat of dat er extra kosten aan verbonden zijn, is dit leidend.

INFORMATIE VOOR HET KOPEN

Customizers hebben hun eigen verwerkingstijden. Deze staan vermeld op de productpagina.

Wij van Customspot hechten veel waarde aan betrouwbaarheid, specialisme en kwaliteit. Alle customizers die verkopen via dit platform zijn eerst gescreend door het team van Customspot en goedgekeurd voordat zij het platform mochten betreden. Hierdoor kunnen we verzekeren dat alle customs dus gemaakt worden door vakkundige customizers.

Je kunt het aanvraagformulier invullen voor persoonlijke verzoeken. Wij koppelen dan een geschikte customizer aan jou om je design werkelijkheid te maken.

Na het plaatsen van je bestelling zal de customizer met je schakelen om ervoor te zorgen dat hetgeen wat ze gaan maken naar tevredenheid is. 

Als het eenmaal binnen is en je hier niet tevreden mee bent, kan je dit onderling oplossen met de customizer. Houdt er rekening mee dat het een op maat gemaakt product is, retourneren is dus niet mogelijk.

INFORMATIE VOOR HET VERKOPEN

Het plaatsen van een design of je aanmelden als customizer bij CustomSpot kost niets! Er wordt een kleine fee verrekend zodra er iets verkocht is.

Nee. We verwachten niet dat je een minimum aantal moet doen. Wel verwachten we dat je voldoende ervaring hebt om een professioneel product af te leveren. 

Het moet haalbaar en leuk blijven en jij bepaalt zelf wat haalbaar is voor jou!

De levertijd geef je van te voren aan op het verkoopformulier. We verwerken dit op de productpagina.

Mocht je vertraging oplopen is het jouw verantwoordelijkheid hier tijdig over te communiceren. 

Zodra je klaar bent met het customizen kan je de sneakers opsturen. Zodra wij daar een bevestiging van hebben gekregen wordt het bedrag vrijgegeven aan je.

Neem tijdig contact met ons. We zullen ons best doen om onpartijdig te bemiddelen tussen klant en customizer.

  • Het commissiepercentage is 10% per transactie.
  • Vanaf je vijfde sale wordt dit percentage verlaagd naar 5%.
  • Wij betalen uit via PayPal aan het einde van elke maand. Hier is de commissie uiteraard al vanaf geschreven.
  • Je krijgt aan het einde van de maand ook een factuur van ons in je account op het platform watje kan gebruiken voor je belastingaangifte als je een zzper bent. Let hierbij op dat wij hier dus niet de belasting al voor jou aftrekken. Je bent niet bij ons in loondienst, dit is een partnersamenwerking!